IJSkoudbier.nl heeft op dit moment een winterstop!

Veelgestelde vragen


Bier drinken wil je natuurlijk zonder gedoe. Wij begrijpen ook dat jij met het mooie weer lekker zorgeloos bier wil drinken. En hoewel wij het bestellen van jouw favoriete zomerdrankje zo eenvoudig mogelijk maken, moet je toch rekening houden met een aantal voorwaarden en regeltjes. Geen kleine lettertjes maar duidelijke taal. Daar houden we van.

Zodra jij alle benodigde gegevens hebt achtergelaten en de eventuele betaling hebt voldaan, zetten wij het proces in werking. Ons systeem meldt jouw bestelling automatisch aan één van onze bezorgers en de mensen van het magazijn. Afhankelijk van de voorraad die onze bezorgers mee hebben, wordt jouw bestelling direct verwerk en ingepland. Het duurt dan over het algemeen maximaal 30 minuten tot jij kan genieten van je drankje.
We houden een bezorgtijd van maximaal 30 minuten aan. Uiteraard kan er een enkele keer een kleine vertraging ontstaan. Mochten wij verwachten dat er vertraging op treedt die vervelend is voor jou of voor je bestelling, dan houden wij je hier netjes van op de hoogte. Als het erg druk is, geven wij dit ook aan. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin de geschatte levertijd.
Afhankelijk van hoe ver we moeten rijden, brengen we een klein bedrag in rekening. Dit bedrag wordt gebaseerd op je postcodegebied en wordt duidelijk aangegeven in je winkelmandje zodra jij je postcode en huisnummer hebt ingevuld. De bezorgkosten beginnen bij €1,- en kunnen oplopen tot een maximum van €3,-. Bedraagt je bestelling meer dan €30 euro (exclusief ijskoudgarantie en bezorgkosten), dan betaal je helemaal niets voor de bezorging!
Wij houden ons graag aan de regels en willen uiteraard niet dat er misbruik wordt gemaakt van onze levering of geleverde producten. Daarom hanteren wij een legitimatieplicht. Ben je geen 18? Dan mag je helaas de alcoholhoudende producten niet in ontvangst nemen. Bestel je met meerdere mensen? Dan is het belangrijk dat deze mensen zich ook kunnen legitimeren. Ook voor hen geldt; Geen 18 geen alcohol.
Alle prijzen op de website zijn inclusief btw en eventueel statiegeld. Statiegeld kan je eenvoudig bij de supermarkt terughalen. Alles (pet)flessen en kratten met statiegeld zijn identiek aan die van de supermarkt, je ondervindt hier dus geen problemen mee. Er zit uiteraard geen tijdslimiet aan het inleveren van deze items, dus je kan rustig je kater uitzitten voordat je op pad gaat.

Belangrijke informatie


Disclaimer

Website
Ijkoudbier.nl doet er alles aan om de informatie die op deze website aanwezig is zo nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Wij kunnen echter geen garanties geven ten aanzien van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website getoonde informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en martkontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

Eigendom
De intellectuele eigendomsrechten op alle aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Ijkoudbier.nl. Het is niet toegestaan om informatie van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Links
Deze website kan links bevatten naar websites van derden. Ijkoudbier.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites. Het bezoeken van deze websites geschiedt geheel op eigen risico.

E-mail
De door Ijkoudbier.nl per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Het gebruik van deze informatie door derden is dan ook niet toegestaan. Ijkoudbier.nl staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van de verzonden e-mails of voor de tijdige ontvangst van deze. Aan de door u toegezonden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Privacyverklaring

Postadres
Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

E-mailadres
Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

Telefoonnummer
Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

Overige persoonsgegevens
Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien: de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
- De uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
- De goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
- De behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of; u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.
Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

Bijzondere persoonsgegevens
De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens
Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector; Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. U wordt hiervan op de hoogte gesteld via een scherm dat afgebeeld wordt op onze site (pop-up); Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

Veiligheid opslag van gegevens en veiligheidscriteria
- Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
- Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.
- Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
- Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.
- Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.
- Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.
- Minimaal 2 maal per jaar wordt onze site getoetst op applicatie kwetsbaarheden uit de zogenaamde OWASP top 10.

Toegang tot uw gegevens
Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.


Algemene Voorwaarden

### ALGEMENE VOORWAARDEN ###